Sternula saundersi

Assessment information
CMS InstrumentsCMS, AEWA
IUCN StatusLeast concern
Date of entry in Appendix II1994
Geographic range
Countries Bahrain, Comoros, Djibouti, Egypt, Eritrea, India, Iran, Iraq, Kenya, Kuwait, Madagascar, Maldives, Mozambique, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Seychelles, Somalia, Sri Lanka, Sudan, United Arab Emirates, United Republic of Tanzania, Yemen

No pictures for Sternula saundersi

Common names
EnglishSaunders's Tern
FrenchSterne de Saunders
SpanishCharrancito de Saunders
GermanOrientseeschwalbe
Taxonomy
ClassAves
OrderCharadriiformes
FamilyLaridae
Scientific name Sternula saundersi

CAMI Newsletter

COVID-19 & MIGRATORY SPECIES

Facts and Information about the Coronavirus Disease (COVID-19) and Wildlife.  Learn more