Sternula saundersi

Assessment information
CMS InstrumentsCMS, AEWA
IUCN StatusLeast concern
Geographic range
Countries Bahrain, Comoros, Djibouti, Egypt, Eritrea, India, Iran, Iraq, Kenya, Kuwait, Madagascar, Maldives, Mozambique, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Seychelles, Somalia, Sri Lanka, Sudan, United Arab Emirates, United Republic of Tanzania, Yemen

No pictures for Sternula saundersi

Common names
EnglishSaunders's Tern
FrenchSterne de Saunders
SpanishCharrancito de Saunders
GermanOrientseeschwalbe
Taxonomy
ClassAves
OrderCharadriiformes
FamilyLaridae
Scientific name Sternula saundersi