Sterna saundersi

Assessment information
CMS InstrumentsCMS, AEWA
IUCN StatusLeast concern
Geographic range
Countries Bahrain, Comoros, Djibouti, Egypt, Eritrea, India, Iran, Iraq, Kenya, Kuwait, Madagascar, Maldives, Mozambique, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Seychelles, Somalia, Sri Lanka, Sudan, United Arab Emirates, United Republic of Tanzania, Yemen
Common names
EnglishSaunder's Tern
FrenchSterne De Saunders
SpanishCharrán de saunders
GermanOrientseeschwalbe
Taxonomy
ClassAves
OrderCharadriiformes
FamilyLaridae
Scientific name Sterna saundersi